Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ

Άνεση ακόμα και στις καλοκαιρινές βόλτες

Σε μια ωραία καλοκαιρινή μέρα, ο περίπατος με το μωρό σας είναι πραγματικά υπέροχος. Για να νιώθει το παιδί σας υπέροχα ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες, χρησιμοποιήστε το καλοκαιρινό κάλυμμα για μέγιστη ευεξία και απόλυτη δροσιά.

Κατάλληλο για εσάς

Ιδανικό για όλα τα καρότσια περιπάτου Inglesina, το καλοκαιρινό κάλυμμα είναι επίσης συμβατό με πολλές άλλες μάρκες καροτσιών περιπάτου που υπάρχουν στην αγορά.

Φρεσκάδα 3D

Το καλοκαιρινό κάλυμμα έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει άνεση και δροσιά: η πλευρά που έρχεται σε επαφή με το μωρό σας είναι φτιαγμένη από μαλακό κυψελωτό πετσετέ ύφασμα, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει αποκλειστικό ένθετο πλέγματος 3D για μέγιστη διαπνοή.

Καλοκαιρινό κάλυμμα για καρότσι περιπάτου
Καλοκαιρινό κάλυμμα για καρότσι περιπάτου
Καλοκαιρινό κάλυμμα για καρότσι περιπάτου
A095KG003 Άνεση ακόμη και κατά τους θερμότερους μήνες, συμβατό με Aptica, Aptica XT, Electa Trilogy, Quid, Now, Maior ή Sketch
39,00
Θα θέλατε να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία για την ποιότητα των προϊόντων Inglesina;

Αναζήτηση πλησιέστερου σημείου πώλησης

Μόνο τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης στη λίστα μπορούν να εγγυηθούν την αγορά ενός γνήσιου και ποιοτικού προϊόντος Inglesina, το οποίο καλύπτεται από τη νόμιμη διετή εγγύηση και μπορούν να παράσχουν την καλύτερη μεταγοραστική εξυπηρέτηση.