Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

ΒΑΣΗ AYTOKINHTOY DARWIN I-SIZE

Εγκεκριμένη κατά ECE R129 i-Size, συμβατή με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Darwin Infant, Darwin Infant Recline και Darwin Next Stage i-Size

Για μέγιστη ασφάλεια

Όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο θέλετε να νιώσετε ότι το παιδί σας είναι καλά προστατευμένο. Η βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size παρέχει ιδιαίτερη ασφάλεια χάρη στους συνδέσμους Isofix, η οποία ασφαλίζεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου για τη διασφάλιση της σωστής τοποθέτησης του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου.

Εύκολη και ασφαλής τοποθέτηση

Η βάση i-Size διασφαλίζει σταθερή και γρήγορη εγκατάσταση του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου και αποτρέπει τον κίνδυνο λανθασμένης τοποθέτησής του στο αυτοκίνητο.

Μία βάση για δύο παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Η ίδια βάση i-Size είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί μετέπειτα για το επόμενο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Next Stage i-Size, το οποίο είναι κατάλληλο προς χρήση για το παιδί σας μέχρι την ηλικία των 4 ετών.

Συμβατότητα και οδηγίες

Η βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size είναι συμβατή μόνο με παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και αυτοκίνητα που διαθέτουν συνδέσμους Darwin i-Size.
Ελέγξτε εάν το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με τη χρήση της βάσης Darwin i-Size και διαβάστε τις οδηγίες:

Βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size
Βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size
Βάση αυτοκινήτου Darwin i-Size
AV03Q0000 Εγκεκριμένη κατά ECE R129/03, συμβατή με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Darwin Infant, Darwin Infant Recline και Darwin Next Stage i-Size
199,00
Θα θέλατε να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία για την ποιότητα των προϊόντων Inglesina;

Αναζήτηση πλησιέστερου σημείου πώλησης

Μόνο τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης στη λίστα μπορούν να εγγυηθούν την αγορά ενός γνήσιου και ποιοτικού προϊόντος Inglesina, το οποίο καλύπτεται από τη νόμιμη διετή εγγύηση και μπορούν να παράσχουν την καλύτερη μεταγοραστική εξυπηρέτηση.