Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

Baby Wellness

Η ευεξία του παιδιού στο επίκεντρο

Η δέσμευσή μας

Ένα νεογέννητο μωρό. Μια νέα ζωή αρχίζει. Το πρώτο ταξίδι στο σπίτι, οι πρώτες βόλτες, τα πρώτα απίστευτα επιτεύγματα.

Το να σας συνοδεύουμε αυτές τις στιγμές αποτελεί την πεμπτουσία της δουλειάς μας στην Inglesina και δίνει απώτερο νόημα στην ευθύνη που αναλαμβάνουμε.

Αυτός είναι ο λόγος που δεσμευόμαστε καθημερινά να δημιουργούμε προϊόντα και λύσεις που εγγυώνται εξαιρετική ευεξία για τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για να ανακαλύψουν τον κόσμο.

Οι 7 αρχές μας

Σε συνεργασία με το Baby Wellness Foundation​

Μια κουλτούρα προσανατολισμένη στην ευεξία σημαίνει να προάγουμε τη σωματική και ψυχολογική υγεία κάθε παιδιού. Μαζί με το Baby Wellness Foundation υποστηρίζουμε και προωθούμε αυτήν την κουλτούρα σε ό,τι κάνουμε. Μέσα από εις βάθος μελέτες και έρευνες σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου, έχουν διαπιστωθεί επτά βασικές αρχές που περιλαμβάνουν όλες τις θεμελιώδεις πτυχές για τη σωστή ανάπτυξη και την ευεξία του παιδιού.

η ευεξία του ξεκινά πολύ πριν από τη γέννηση

η καλύτερη τροφή από την αρχή

ο καλός
ύπνος

η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό

στοργική φροντίδα και προσοχή

η αρμονική ανάπτυξη του παιδιού

προσεκτική επιλογή βρεφικών προϊόντων

Το ίδρυμα, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Inglesina Baby Spa, συγκεντρώνει διάφορους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της βρεφικής ηλικίας. Μαίες, γιατροί, ειδικοί του κλάδου, όλους τους ενώνει το πάθος για τον κόσμο του παιδιού. Μέσω της μελέτης και της τεχνικής-επιστημονικής έρευνας, εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας για τις ανάγκες των παιδιών με ιδιαίτερη προσοχή στους πρώτους μήνες της ζωής για να τις μεταδώσουμε στο ευρύτερο δυνατό κοινό: στην επαγγελματική κοινότητα, στους επαγγελματίες του τομέα της βρεφονηπιακής ηλικίας, στους νέους γονείς.

Baby Wellness Tips

Ευεξία και καινοτομία

Χάρη στη μελέτη και την εφαρμογή ολοένα και πιο καινοτόμων λύσεων, μπορούμε σήμερα να εγγυηθούμε στα παιδιά την καλύτερη εργονομία, μεγαλύτερη θερμική άνεση και προϊόντα χωρίς επιβλαβή χημικά. Μέσα από τις συμβουλές μας καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την ευεξία με την καινοτομία δίνοντας σε κάθε προϊόν μας μοναδικά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Μεγάλο πορτ-μπεμπέ
Τους πρώτους μήνες της ζωής, η δομή των οστών και των μυών του βρέφους είναι ακόμα εύθραυστη. Η ξαπλωμένη και ύπτια θέση επιτρέπει να μην υπερφορτώνεται κανένα μέρος του σώματος, κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος. Οι ειδικοί συνιστούν την παράταση της χρήσης του πορτ-μπεμπέ για τουλάχιστον 6 μήνες
Μάθετε περισσότερα
Welcome Pad®
Κατά τη γέννηση, το μωρό εγκαταλείπει την ασφάλεια της κοιλιάς της μαμάς για να βγει έξω στον κόσμο, περνώντας από έναν ζεστό και ασφαλή χώρο σε ένα κρύο και αφιλόξενο περιβάλλον. Για να το βοηθήσετε σε αυτήν τη μετάβαση, είναι σημαντικό να το κάνετε να αισθανθεί προστασία και θαλπωρή, προσφέροντάς του ένα περιβάλλον που μπορεί να το αγκαλιάσει τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.
Μάθετε περισσότερα
Stand-up
Ο ύπνος είναι καθοριστικός για την ενεργοποίηση των φυσιολογικών διεργασιών και μηχανισμών που είναι απαραίτητοι για την αρμονική και τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να διασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για υγιή ανάπαυση και αδιάλειπτο ύπνο.
Μάθετε περισσότερα
Darwin Infant Recline
Το αναπνευστικό σύστημα του μωρού είναι ανώριμο και η αναπνοή του είναι διαφραγματική. Η οριζόντια θέση διευκολύνει την αναπνοή και μειώνει το βάρος του κεφαλιού στους μύες του λαιμού.
Μάθετε περισσότερα
Στρωματάκι και μαξιλαράκι στήριξης κεφαλιού από μπαμπού
Οι φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι και το μπαμπού προσδίδουν καλή διαπνοή και διευκολύνουν την απομάκρυνση της υγρασίας που σχηματίζεται στις περιοχές με τη μεγαλύτερη εφίδρωση.
Μάθετε περισσότερα
Κάθισμα καροτσιού All Season
Τους πρώτους μήνες το μωρό δεν έχει ακόμη την ικανότητα να κάνει την καλύτερη χρήση των κέντρων θερμορύθμισης, δηλαδή δεν είναι ακόμα σε θέση να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματός του ανάλογα με το αν το περιβάλλον του είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό. Συγκεκριμένα, οι υψηλές θερμοκρασίες με υψηλά επίπεδα υγρασίας είναι οι συνθήκες που ταλαιπωρούν περισσότερο το παιδί.
Μάθετε περισσότερα
Welcome Pod™
Κατά τη γέννηση, το μωρό εγκαταλείπει την ασφάλεια της κοιλιάς της μαμάς για να βγει έξω στον κόσμο, περνώντας από έναν ζεστό και ασφαλή χώρο σε ένα κρύο και αφιλόξενο περιβάλλον. Για να το βοηθήσετε σε αυτήν τη μετάβαση, είναι σημαντικό να του προσφέρετε ένα περιβάλλον που μπορεί να το αγκαλιάσει τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.
Μάθετε περισσότερα
Previous slide
Next slide