Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης
WELCOME PAD®
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ

Ένα στρώμα μοναδικό, όπως το μωρό σας

Το Welcome Pad® ένα ειδικό εργονομικό στρώμα στήριξης σχεδιασμένο σε συνεργασία με μια ομάδα Παιδιάτρων και Νεογνολόγων, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή άνεση στο μωρό και να το συνοδεύει κατά τους πρώτους ευαίσθητους μήνες της ζωής του.

Ζεστασιά και προστασία

Η διαμόρφωση του Welcome Pad® έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο μωρό την καλύτερη θέση, τη ζεστασιά και την προστασία που χρειάζεται. Θα του δημιουργήσει ένα εξίσου άνετο, προστατευμένο και φιλόξενο περιβάλλον στον έξω κόσμο, όπως είναι οι συνθήκες μέσα στο προστατευτικό κουκούλι της μήτρας, ειδικά στις πρώτες 7-9 εβδομάδες της ζωής του.

Πάντα στη σωστή θέση

Το Welcome Pad® διασφαλίζει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης στην ύπτια θέση που βοηθάει στην ευθυγράμμιση των αεροφόρων οδών, έτσι ώστε να διευκολύνει τη σωστή αναπνοή.

Προσαρμόζεται στην ανάπτυξη

Ο ρυθμιζόμενος ανατομικός κύλινδρος συνοδεύει απαλά τη φυσική κάμψη των ποδιών του νεογνού, ευνοώντας τη μυοσκελετική χαλάρωση.

Κατά της πλαγιοκεφαλίας

Το ειδικό σχήμα του προσκέφαλου, όπου το νεογέννητο ακουμπά το κεφαλάκι του περιορίζει τον κίνδυνο εκδήλωσης πλαγιοκεφαλίας, γνωστό ως το σύνδρομο της επίπεδης κεφαλής, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, καθώς τότε τα οστά είναι πιο μαλακά και τροποποιούνται εύκολα ανάλογα με τις θέσεις του μωρού, ειδικά όταν κοιμάται.

Αισθητηριακή διέγερση

Το ειδικό καπιτονέ σε σχήμα καμάρας που βρίσκεται στο κάτω μέρος, παρέχει στο μωρό απτικές εμπειρίες που είναι απαραίτητες για την απόκτηση γνώσεων για τον εαυτό του και τη δομή του σώματός του.

Αισθητηριακή διέγερση

Το ειδικό καπιτονέ σε σχήμα καμάρας που βρίσκεται στο κάτω μέρος, παρέχει στο μωρό απτικές εμπειρίες που είναι απαραίτητες για την απόκτηση γνώσεων για τον εαυτό του και τη δομή του σώματός του.

Θερμική άνεση και ευεξία

Το Welcome Pad® χάρη στην εξαιρετικά διαπνέουσα, υποαλλεργική και αντιβακτηριακή επένδυση από ίνες μπαμπού και το τρισδιάστατο πλέγμα σε συνδυασμό με την επένδυση από αφρώδες υλικό, διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία και αποτρέπει την εφίδρωση του μωρού. Η βάση από τρισδιάστατο πλέγμα και οι 40 οπές εξαερισμού του στρώματος ευνοούν την κυκλοφορία του αέρα και εμποδίζουν τη συσσώρευση υγρασίας.