Εγγραφή στο Newsletter Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

Welcome Pad®

Ένα εξαιρετικό καλοσώρισμα

Ένα στρώμα μοναδικό, όπως το μωρό σας

Το Welcome Pad® είναι ένα ειδικό στρώμα στήριξης για το ευαίσθητο στάδιο των πρώτων μηνών της ζωής του μωρού σας. Προέρχεται από την ιατρική συσκευή «START MATT» και σχεδιάστηκε από την Inglesina σε συνεργασία με το Τμήμα Νεογνολογίας του Νοσοκομείου Maggiore της Μπολόνια σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με την ευεξία και την ασφάλεια.

Μόνο μερικά εκατοστά για απεριόριστη ευεξία

Το μέγεθος, το πάχος και τα καινοτόμα υλικά του Welcome Pad® έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στο μωρό σας την καλύτερη θέση και προστασία που χρειάζεται, ειδικά τις πρώτες 7-9 εβδομάδες της ζωής του.

Κατά της πλαγιοκεφαλίας

Σχεδιασμένο για να περιορίζει τον κίνδυνο εκδήλωσης πλαγιοκεφαλίας, γνωστό ως το σύνδρομο της επίπεδης κεφαλής, κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού, καθώς τότε τα οστά είναι πιο μαλακά και τροποποιούνται εύκολα ανάλογα με τις θέσεις του μωρού, ειδικά όταν κοιμάται.

Προσαρμόζεται στην ανάπτυξη

Προσαρμόζεται στην ανάπτυξη χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης του κυλίνδρου της στήριξης των ποδιών, ο οποίος βοηθά στη διατήρηση μιας ευθυγραμμισμένης θέσης. Η θέση ένα συνιστάται για τις πρώτες 4-5 εβδομάδες. Η θέση δύο έως 7-9 εβδομάδες. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφαιρέσετε με ασφάλεια τον κύλινδρο.

Θερμοκρασία υπό έλεγχο

Επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας και της εφίδρωσης του μωρού, χάρη στην τρισδιάστατη δομή
του σε συνδυασμό με την εσωτερική αφρώδη επένδυση η οποία είναι εξαιρετικά διαπνέουσα και μαλακή.
Στη βάση του στρώματος υπάρχει επένδυση με τρισδιάστατη δομή και 40 ομοιόμορφα κατανεμημένες οπές εξαερισμού για να βελτιώνουν την κυκλοφορία και να αποτρέπουν τη συσσώρευση υγρασίας.

Πάντα στην πιο σωστή θέση

Το Welcome Pad® διασφαλίζει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης στην ύπτια θέση που βοηθάει στην ευθυγράμμιση των αεροφόρων οδών, έτσι ώστε να διευκολύνει τη σωστή αναπνοή καθώς τους πρώτους μήνες το αναπνευστικό σύστημα του μωρού δεν έχει ωριμάσει ακόμα και η αναπνοή του έρχεται από την κοιλιά.

Επένδυση από ίνες μπαμπού

Το Welcome Pad® και το στρώμα είναι κατασκευασμένα από ίνες μπαμπού, ένα εξαιρετικά διαπνέον υλικό, υποαλλεργικό, αντιβακτηριακό, ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.