Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

Immersive Experience

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ INGLESINA ΜΕ 3D ΠΡΟΒΟΛΗ

Ξεκινήστε ένα εικονικό ταξίδι προς την επιλογή του ιδανικού προϊόντος για εσάς και το παιδί σας.

Η εξερεύνηση των προϊόντων μας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη: η εμπειρία της 3D προβολής στο χώρο σας, σας δίνει την ευκαιρία να εξετάσετε κάθε λεπτομέρεια.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ
ΧΡΩΜΑ

Μεταβείτε στη σελίδα προϊόντος που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και ενεργοποιήστε την 3D προβολή κάνοντας κλικ. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψετε ευκολότερα τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και το στυλ σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ενεργοποιώντας την 3D προβολή μπορείτε να περιστρέψετε το προϊόν και να το δείτε από όλες τις γωνίες του, έτσι θα κατανοήσετε καλύτερα όλες του τις λεπτομέρειες. Η εμπειρία σας ξεκινά πριν καν αγγίξετε το προϊόν!

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Με την 3D προβολή μπορείτε να δείτε το προϊόν ζωντανά. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα το μέγεθος του προϊόντος συγκρίνοντάς το με το χώρο σας. Οι αναλογίες του θα γίνουν αμέσως αντιληπτές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ
ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας τα προϊόντα είναι ήδη στο σπίτι σας. Ενεργοποιώντας την κάμερα σας μπορείτε να δείτε το προϊόν απευθείας στο σαλόνι σας, στον κήπο ή σε οποιονδήποτε χώρο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ