Εδώ μέσα υπάρχει μία ιστορία...

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του '63, όταν το πρώτο "London" κάνει τον γύρο της αυλής ενός συνεργείου στη Βιτσέντζα. Το κατασκεύασε ο Λιβιάνο Τομάζι, εμπνευσμένος από τις κομψές άμαξες που υπήρχαν μόνο στη βρετανική βασιλική αυλή.

Εξού και το όνομα Inglesina (inglese=αγγλικός): σε θηλυκό γένος όπως και η λέξη "carozzina" (κοροτσάκι μωρού) στα ιταλικά.

Από τότε, με την "Inglesina" μας, μπήκαμε στη ζωή πολλών οικογενειών, σε μία μοναδική στιγμή.

Σε μια στιγμή στην οποία βιώνουν τη χαρά, αλλά και την ευθύνη της φροντίδας μιας νέας ζωής.

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε μέρα δεσμευόμαστε ότι τα προϊόντα μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια, προστασία και άνεση στο παιδί, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση.
Το κάνουμε, ανέκαθεν, μέσα από τη συνεχή αναζήτηση και την επιλογή των καλύτερων υλικών, τη συνεχή μελέτη των προηγμένων τεχνικών λύσεων και την αυστηρά ελεγχόμενη κατασκευή.

Ένα νεογέννητο μωρό… Η ζωή ξεκινά… Η πρώτη διαδρομή ως το σπίτι… οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα κατορθώματα! Το να είμαστε μάρτυρες σε αυτές τις πρώτες στιγμές είναι η ουσία της δουλειάς μας και προσθέτει βαθύ νόημα στην ευθύνη που μας έχει ανατεθεί. Για τον λόγο αυτό κάθε μέρα δεσμευόμαστε στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου!