Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης
ΣΥΣΤΗΜΑ DARWIN 360° i-Size

Το νέο σύστημα εγκατάστασης παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου με μια μόνο περιστρεφόμενη βάση για δύο καθίσματα αυτοκινήτου.

Μια ενιαία λύση από τη γέννηση έως 4 ετών

Για το σύστημα μεταφοράς επιλέξτε ένα βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin (Darwin Infant ή Darwin infant Recline) και συνδυάστε το με τη βάση αυτοκινήτου Darwin 360° i-Size. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το σύστημα Darwin με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου του επόμενου σταδίου ανάπτυξης Darwin Next Stage που θα συνοδεύει το παιδί σας έως και 4 ετών (105 εκ.), χρησιμοποιώντας την ίδια βάση.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦOΜΕΝΗ ΒAΣΗ

Περιστρεφόμενη βάση παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου εγκεκριμένη σύμφωνα με το πρότυπο ECE R129/03 i-Size.

Ο μηχανισμός περιστροφής σας επιτρέπει να στρίβετε εύκολα το κάθισμα προς την πόρτα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και την αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα.

Εξασφαλίζει σταθερή εγκατάσταση στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο λανθασμένης εγκατάστασης του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο, χάρη στις ενδείξεις σωστής τοποθέτησης.

Καθίσματα αυτοκινήτου Darwin

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Darwin Infant, Darwin Infant Recline και Darwin Next Stage i-Size.

Καθίσματα αυτοκινήτου Darwin Infant

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Darwin Infant, Darwin Infant Recline.

όνο με φορά αντίθετη προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου, από τα 40 έως τα 75 εκ. ύψους (κατάλληλο από τη γέννηση έως περίπου 9-12 μήνες).

Darwin Next Stage i-Size

Προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου υποχρεωτικά μετά τους πρώτους 15 μήνες, από τα 76 έως τα 105 εκ. ύψους.

Με φορά αντίθετη προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου, από τα 40 έως τα 105 εκ. ύψους και έως τους πρώτους 15 μήνες και 75 εκ. ύψους.