Εύρεση καταστήματος Κέντρο εξυπηρέτησης

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ

Ζεστές και ευχάριστες βόλτες

Πάντα ζεστό

Όταν κάνει κρύο έξω, είναι ωραίο να βγαίνει κανείς έξω νιώθοντας τόσο προστατευμένος και ζεστός όσο στο σπίτι. Ο βρεφικός χειμερινός υπνόσακος συνοδεύει το μωρό σας τους πιο κρύους μήνες, διασφαλίζοντας ότι το μωρό σας θα παραμείνει άνετο και ζεστό, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδανική προστασία στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. 

Προστασία σε όλες τις συνθήκες

Το εξωτερικό καπιτονέ ύφασμα είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό και όσο τους λεκέδες εξασφαλίζει τέλεια θερμική προστασία από τη βροχή και τον άνεμο. Επιπλέον, οι αντανακλαστικές λεπτομέρειες το κάνουν να είναι ορατό ακόμα και τις βραδινές ώρες.

Άνεση και ζεστασιά

Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για την άνεση του παιδιού, όπως το διπλό φερμουάρ που μπορεί επίσης να ανοίξει από την πλευρά των ποδιών, σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα την εσωτερική θερμοκρασία και εγγυάται πάντα τον βέλτιστο αερισμό του σώματος του παιδιού σας.

Πάντα στη θέση του

Το αντιολισθητικό πίσω ένθετο διατηρεί τον υπνόσακο στη σωστή θέση, ενώ οι υποδοχές για τη ζώνη τον καθιστούν πολύ εύκολο στη χρήση.

Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος

Ο επιλογέας επιτρέπει την προβολή όλων των χρωμάτων.

A099P2VLB Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Vulcan Black
89,00
A099P2DSB Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Desert Beige
89,00
A099P2IBG Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Iceberg Grey
89,00
A099P2STG Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Stone Grey
89,00
A099P2MDB Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Midnight Blue
89,00
A099P2FRG Χειμερινός βρεφικός υπνόσακος χρώμα Forest Green
89,00
Θα θέλατε να αποκτήσετε προσωπική εμπειρία για την ποιότητα των προϊόντων Inglesina;

Αναζήτηση πλησιέστερου σημείου πώλησης

Μόνο τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης στη λίστα μπορούν να εγγυηθούν την αγορά ενός γνήσιου και ποιοτικού προϊόντος Inglesina, το οποίο καλύπτεται από τη νόμιμη διετή εγγύηση και μπορούν να παράσχουν την καλύτερη μεταγοραστική εξυπηρέτηση.